Τρίτη, 6 Ιουλίου 2010

I accept that (and that, and that....)

Γιατί να χρειάζονται seeds για να κατέβει ένα torrent? Γιατί να μην αρκεί το ότι κάποιος το ανέβασε σε ένα site? 
Ε ναι, ο κόσμος δεν είναι τέλειος. Αλλά είναι τόσο ουτοπικό αυτό;;
Κατέβα didi's son...... Κατέβα............... 
(@#&%^!*$&#)


Με ενοχλεί η αποδοχή μου. Εγώ την έφερα?
Έρχεται και κολλάει στα πάντα. Έιναι ενοχλητικό!!
Ό,τι κι αν συμβεί, τελικά θα το δεχτώ. Όσο πάει, η διαδικασία συμβαίνει όλο και πιο γρήγορα, όλο και πιο ήσυχα...
Από τη μια, αυτό ίσως είναι καλό..

Θυμάσαι τότε που σε όλα βάζαμε ταμπέλες; Που ακυρώναμε ή κυνηγούσαμε άτομα μόνο από το ντύσιμο και τη μουσική που άκουγαν? Που στις λέξεις 'ποπ', 'χιπ χοπ', 'ραπ', κτλ κάναμε 'μπλιααααααα' και μια πολύ ωραία άσχημη γκριμάτσα?
Τότε που νοοτροπίες που απείχαν της δικής μας σημειώνονταν ως 'λάθος' και διαγράφονταν. Τον καιρό των ισχυρών αντιπαραθέσεων γίνονταν όλα αυτά....
Ναι, τότε που ήμασταν μικρά. 
Για το καλύτερο έφυγαν όμως, έλεγα. Αυτό σημαίνει 'ωριμότητα' και 'όπεν μάιντ' και μερικές ακόμα αρετές. Τώρα δεν είμαι σίγουρη :/ 
Καλά όλα αυτά. Δίνουν πάντα περισσότερη τροφή για σκέψη -και πάντα τη χρειαζόμαστε, δεν είναι ποτέ αρκετή-. Ναι ρι, αλλά.... Όταν το μυαλό σου γίνεται περιβόλι, κάπου εκεί χάνεσαι :$ Όχι?
Καλό το να βλέπεις το ίδιο πράγμα από 1000 διαφορετικές οπτικές γωνίες, το κατανοείς καλύτερα (όταν το σηκώνει η κατάσταση), αποδέχεσαι ευκολότερα άλλους ανθρώπους (μπορεί να μην είναι και διαμάντια, αλλά ακόμα και τα βαβα έχει ενδιαφέρον να τα παρατηρείς. Και ο σοφός θα αποκομήσει πράγματα και από τον μαλάκα, χμ Photobucket ). Αλλά...... Ποιος είσαι στο τέλος??

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου